Søg
  • Theresa Bjerre

Mor er ikke skuffet .. hun er pisse sur!

"... men Theresa, du er jo altid så rummelig og god til at skabe positiv energi, selvom dine omgivelser er vildt udfordrende! "


Det er korrekt, det er faktisk noget af det jeg er bedst til, dog er der en god håndfuld ting, der virkelig kan pisse mig af of som jeg har yderst svært ved at have en positiv tilgang til.


De færreste ved, hvad det er. Hvis du læser videre, bliver du en af dem :-)
9 ting, der virkelig kan pisse mig af!


… ville gerne have haft 10, fordi det ligesom lyder bedre, men jeg kan ikke finde flere.

Og til alle jer selvudviklings guruer på den varme linje, ja jeg kunne sikkert godt komme mig over det ved at læse mine Byron Katie bøger igen og lave arbejdet, men nogen gange må man sgu bare gerne være sur!


1. Mennesker, der ikke har deres hunde i snor! Come on folkens! Det er vedtaget ved lov og det er sgu ikke for sjov. Og din halvråbende kommentar om at “hun gør ikke noget, hun vil bare sige hej” kan jeg ikke bruge til en fucking skid! Jeg vil ikke have din køter tæt på mig, med mindre jeg selv vælger det! Det gør mig pisse utryg, specielt fordi, at det er de færreste mennesker, der rent faktisk har kontrol over deres hunde.


2. Mennesker, der taler højt eller hilser når jeg går med en barnevogn og forsøger at få mit barn til at sove! News flash! Når en person går med en barnevogn og en grædende/halvsovende unge, så hold din kæft! Hvis du absolut skal hilse, så gør det med et lille sødt, overbærende og STILLE smil!


3. Mennesker, der ikke respekterer personligt rum i supermarkeder! Hør lige her SUSANNE! Du får ikke scannet dine vare hurtigere fordi du står og ånder mig i nakken i køen. Back the fuck up! Hvis jeg var interesseret i at være så tæt på dig, havde jeg givet dig mit nummer og et frækt blik over køledisken! Gjorde jeg det? Nej det tror jeg vist ikke, så minimum en halv meter fra din klamme ånde til min nakke tak!


4. Mennesker, der fastholder kønsstereotyper!

“Han har ikke noget imod at blive beskidt, han er nok en rigtig dreng hva!”

“Nu skal det hår da ikke blive kortere, så bliver du meget drenget at se på”

“Sid ikke med benene over kors, det er kun piger, der sidder sådan”

“Tal ordentligt! Det er ikke pænt når en pige bander!

Hold din kæft siger jeg bare!


5. Når folk kalder voksne kvinder for piger! Det er nedværdigende, mandschauvinistisk og jeg magter det slet ikke! Bare nej!


6. Mennesker, der griner af andre, når de har en voldsom følelsesmæssig reaktion! Her er den ekstra slem, hvis det er børn, der bliver grint af fordi deres reaktioner måske virker overdrevet for den voksen! Det skal bare stoppe! Jeg griner fandme ikke af dig, når du er ked af det eller vred. Uanset grunden. Det er bare ikke i orden og det skal stoppe!


7. Mennesker, der mener, at de har ret til at bestemme over børns personlige grænser, af den eneste årsag, at de er voksne! Ex. Kram lige tante Erna farvel. Nå det har du ikke lyst til?! Gør det alligevel, du vil vel ikke være uhøflig?

Børns grænser skal respekteres og der er INGEN, der har krav på hverken deres kram, kys eller tid, bare fordi de er deres mor/far/bedsteforældre eller andet!


8. Mennesker, der mener det er okay at røre ved babyer de ikke kender! Jeg har personligt haft mange ubehagelige oplevelser med andre mennesker, fordi jeg har bedt dem om ikke at røre mit barn. Jeg husker i særdeleshed en dame i Netto, der informerede mig surt om, at hun ikke fejlede noget. Jeg er pisse ligeglad med om du er dronningen af Saba, hvis du ikke har spurgt og fået lov, så hold dine fedtede fingre fra mit barn! Jeg går sgu da heller ikke op til et voksent menneske jeg syntes er sødt eller pænt og begynder at rage på dem i Netto!


9. Mennesker, der spiser/ryger eller andet alt imens de snakker om hvor kede de er over, at de gør det! Bare nej. Fair nok hvis du vil ryge og fylde fjæset med flødekage, det må du gøre lige så tosset du vil, men lad være med at kast nederen stemning over kagebordet samtidig. Nyd dine “laster” eller stop. Ikke begge dele, det er bare super anstrengende!

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle