Søg
  • Theresa Bjerre

Hvad skal barnet hedde?

Lillebror har fået et navn!

Det har taget os ret længe at finde et navn til lillebror, hvertfald sammenlignet med den tid vi brugte på at finde Romeos.


Drengenes navne er valgt ud fra navnelister, som vi har fået af vores utrolig dygtige numerolog.Hvad skal det betyde tænker du måske? Jo det betyder, at vi tror på, at alt i verden vibrerer og det gør vores navne også. Vi kan have gode vibrationer, der støtter os i livet, eller vi kan have dårlige vibrationer, der udfordrer os og gør vores liv mere besværligt.


Jeg stiftede først bekendskab med numerologien, da jeg i sin tid fik et job som personlig assistent for en numerolog. For at få jobbet, skulle jeg skifte navn, så mit navn blev harmonisk, som man kalder det når vibrationerne er gode. Jeg skiftede navn fra Therese til Isabella, men da jeg ikke længere havde jobbet, valgte jeg at skifte igen til noget lidt mere velkendt, nemlig Theresa.


René har ikke skiftet navn endnu, men det kommer højst sandsynligt i løbet af 2020.


Både Romeo og lillebror har fået harmoniske numeroskoper fra starten af, en luksus de færreste mennesker har. Jeg ser det lidt som en energimæssig vaccination, en mulighed for at give mine drengene den bedste start i livet.


Den dato lillebror valgte at komme på, betød for os, at han ikke kunne få samme efternavn som René og Romeo, til gengæld kunne han få mit og samme mellemnavn som Romeo, så på den fineste måde bandt han os alle fire sammen og jeg er vild med det!


Hvis det viser sig, at René skal have et helt 3. efternavn når han skal skifte, kunne vi godt finde på at skifte alle sammen! Ingen ved hvad der sker og jeg elsker, at vi er en familie, der følger vores hjerter og går med det vi føler er sandt for os.


Velkommen til vores familie William Mathaeo Miloh Bjerre - af hjertet tak for at have valgt os, vi elsker dig ubetinget!70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle