Søg
  • Theresa Bjerre

Havfruen fra Lynæs

For et par uger siden lavede jeg et opslag, hvor jeg ledte efter en, der ville hjælpe mig med at tage graviditetsbilleder af mig. Den fotograf jeg allerhelst ville have, havde jeg desværre ikke råd til, så jeg tilbød varm mad og kram!Jeg blev så overvældet over, hvor mange, der tilbød at hjælpe mig! Jeg skulle virkelig udvide min modtager muskel lige der, for hold da op, jeg havde ikke set den komme!


Jeg valgte med hjertet og besluttede mig for, at det skulle være et af de mennesker jeg elsker højt, for jeg tror på, at når det er en stærk forbindelse, der står bag kameraet, så kommer det bedste frem i mig!


... Og det skal jeg lige love for, var det, der skete! Jeg tror aldrig jeg har fået taget så smukke billeder! En del af mig har lyst til at dele dem med hele verden og en anden del af mig har lyst til at beholde dem for mig selv, fordi de er så meget mig, at det føles vildt sårbart at dele dem!


At sidde med følelsen af virkelig at blive set er vidunderlig. At skabe et rum, hvor essensen af dig kan skinne uden frygt for at blive dømt! Det fortjener alle at opleve <3


Jeg vælger selvfølgelig at dele dem, fordi jeg ikke kan lade være.


Så her de.


Taget af af Martin Hage - Redigeret af mig <3


Enjoy!
44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle