Søg
 • Theresa Bjerre

50 veje til flere sommerfugle ...

... og større kærlighed i 2020

I december måned 2019 skrev jeg en manifestation liste med de ting, jeg ønskede for 2020. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at gøre status og skabe en ny liste for 2021.

Listen jeg skrev for 2020 ser således ud;

 1. Komme i mine yndlings cowboybukser

 2. Trække vejret dybere

 3. Fortsætte i terapi

 4. Starte Momunity afdeling op i Halsnæs kommune

 5. Gå mere i sauna

 6. Få en ny tatovering

 7. Pirce min næse

 8. Holde et kursus i Enneagrammet

 9. Tage et kursus i blomsterbinderri

 10. Lære at lave negle og lave det på hobbyplan

 11. Rejse ud af landet minimum 1 gang

 12. Skabe smuk kunst og udstille det i byen

 13. Danse offentligt

 14. Starte stort og hemmeligt fotoprojekt op

 15. Gå flere ture i regnen

 16. Danse barfodet med drengene i alt slags vejr

 17. Se minimum 1 kunstudstilling

 18. Være yderst selektiv når jeg inviterer gæster

 19. Samarbejde med inspirerende, passioneret og energifyldte mennesker

 20. Få hovedet under vand

 21. Opleve en saunagus

 22. Købe en sæbebobbelmaskine

 23. Eje mere tøj med palietter

 24. Gå mere i høje hæle

 25. Overraske minimum 5 mennesker, med en stor livsbeslutning

 26. Indspille meditationer til hver enneagram type

 27. iPhone 11 pro

 28. Skrive e-bog om forældre typer i enneagrammet

 29. Skrive breve til 5 mennesker og fortælle dem, hvor stor en forskel de gør i mit liv

 30. Kæreste dage med kys og tid til hinanden

 31. Købe en ny ring efter en stor accomplishment

 32. Blive psoraisis fri

 33. Læse flere bøger med drengene

 34. Tage Romeo med i den flyvende kuffert

 35. Holde en kvindecirkel

 36. Drikke flere g&T's i godt selskab

 37. Tage på ferie til Bornholm

 38. Uddanne mig til numerolog

 39. Se dokumentar om Troels Kløvedal

 40. Tage på vandretur med drengene (på ryggen)

 41. Lave smukke portræt serier

 42. Fremkalde billeder

 43. Tage René med i Planetariet

 44. Drikke kaffe på The Living Room

 45. Lave photoshoot i Kulminerne

 46. Eksperimentere med min sexualitet

 47. Lære at spille skak

 48. Købe kinaskak og lære René at spille

 49. Kysse mere - MEGET MERE <3

 50. Se følgende film:

- Lunefulde måne - Avanti - Big Blue - French Kiss - Broerne i Madison County

Måske har du fulgt med på insta og set, hvordan jeg har krydset ting af listen i løbet af året. Jeg har gjort overraskende mange af de ting jeg satte mig for, men det jeg elsker allermest er at opleve, hvordan mine ønsker ændrer sig med tiden. Hvordan det jeg ønskede mig for et år siden ikke længere er ligeså vigtigt, mens nogle af de ting, jeg ikke troede ville være så vigtige, fylder utrolig meget! Jeg elsker livets og min egen foranderlighed. Nogle af de ting ikke er sket, er ting, der ikke har været muligt, fordi jeg er mor til små børn og tiden til "min egne ønsker og behov" er minimal. Det vidste jeg godt da jeg skrev listen, men de kom med alligevel og kommer og så med til næste år, fordi man ved aldrig, hvad året bringer med sig af muligheder og jeg elsker at kigge på mine ønsker og drømme hver dag, selv hvis jeg ved, at udførslen af dem har lange udsigter. Jeg har (indtil videre) oplevet 25 ting fra listen og jeg glæder mig til at se, hvad december fører med sig og endnu mere til at lave en ny og dejlig liste for næste år <3 Vil du være med?

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle