Søg
  • Theresa Bjerre

2. Ennea Advent

Glædelig 2. Søndag i advent


Vi fortsætter med de 3 hjertetyper!


Jeg glæder mig så super meget til at dele det med dig og husk endelig, at hvis du har nogen spørgsmål til det du læser, er du altid hjertelig velkommen til at skrive til mig og spørge :-)

OBS

Jeg anbefaler på det kraftigste, at du IKKE introducerer dit barn for enneagrammet, før de er gamle nok. Det er en bedømmelsessag, men jeg mener ikke, at det er før de når teenageårene. Det kan være ødelæggende for et barns udvikling, at være bevidst om en type. Børn skal lege, sanse, opleve og udvikle sig uden indblanding.

Disse informationer er til dig som forældre, så du kan blive klogere på dig selv og dit barn/dine børn og gå på opdagelse i jeres gøren og væren.17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle