Hjerte

Breve

Har du noget på hjertet, men ved du ikke rigtig hvordan du skal få det sagt? 

Går du rundt med en stor nyhed, følelse eller tanke som du gerne vil dele med et specielt menneske, eller måske mange mennesker, men når du sætter dig ned for at beskrive, hvordan du har det, går du i stå?

En af mine grunde til at være her på jorden er at komme til udtryk. Jeg er velsignet med en utrolig evne til at formulere mig og forstå andre mennesker, på en måde der er helt unik. 

Jeg har et dybtfølt ønske om, at alle mennesker skal leve deres sandhed og jeg vil så gerne støtte og hjælpe, igennem min gave, ordets magt. 

Så uanset hvad du har på hjertet, om du skal giftes, vil skilles, skrive fødselsberetninger, begravelsestale, om du er homoseksuel, transseksuel, ovenud lykkelig eller på randen til sammenbrud, så hjælper ord! 

Uanset hvem du ønsker skal vide det, om det er din forældre, kæreste, kollegaer, venner eller naboen, så kan jeg hjælpe dig! 

Intet er for stort og intet er for småt! Det eneste problem er hvis du ikke lever det dit hjerte fortæller dig, fordi du ikke ved, hvordan du skal få det sagt! 

Skriv til mig, hvis du vil vide mere om processen, ved at klikke på knappen!